Utrecht Science Park

Uw bedrijf vestigen op Utrecht Science Park?

Het Utrecht Science Park (USP) bundelt de kracht van Nederlands’ beste universiteit met vele andere wetenschappelijke organisaties. Naast de Universiteit Utrecht zijn hier ook het UMC Utrecht, het Wilhelmina Kinderziekenhuis en de Hogeschool Utrecht gevestigd. USP is een complete campus met een mix van wetenschap, onderwijs, zorg, bedrijven, (studenten)woningen, winkels en voorzieningen. Dagelijks komen er 50.000 studenten en ruim 22.000 medewerkers naar dit gebied.

USP onderscheidt zich met name op het gebied van life sciences. In de afgelopen jaren hebben veel life science bedrijven en instituten zich gevestigd op het USP, zoals Nutricia Research en Genmab. Binnenkort volgen het RIVM en het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ook op het gebied van duurzaamheid zijn verscheidene organisaties op de campus te vinden. Utrecht Science Park breidt zich snel uit. Voor de vestiging van kleine innoverende bedrijven zijn er verschillende locaties beschikbaar, zoals UtrechtInc, de Life Sciences Incubator en de Garage. Bedrijven en instellingen die interesse hebben zich te vestigen op het USP, en een inhoudelijke link hebben met het gebied, kunnen contact opnemen.

Utrecht Science Park is bereikbaar met het openbaar vervoer en via de A27 en A28. In 2018 wordt USP aangesloten op het sneltramnetwerk.

Voor meer informatie zie www.utrechtsciencepark.nl of bel met UCiB +31 30 286 12 97.